Eyca.mk

Биди еден од 5.000.000 корисници во Европа!

Членство

Доколку сакате да станете и Вие дел од големото EYCA семејство, обратете се во еден од следните пунктови за зачленување:

ЗИП Травел Скопје

ziptravel

 

ЗИП Травел Тетово

ziptravel
  • бул.Илинденска бб (SEEU),1200 Тетово, Македонија
  • тел: +389 (75) 462 653
  • tetovo@ZipTravel.mk

 

ЗИП Травел Штип

ziptravel
  • ул.Јосиф Ковачев 82, 2000 Штип, Македонија
  • тел: +389 (32) 391-391
  • stip@ZipTravel.mk

 

Што е потребно да се регистрираш?
  • Да си на возраст меѓу 14 и 30 години
  • Една фотографија во електронски формат како за личен документ
  • Личен документ на увид (лична карта, пасош, здравствена легитимација - за малолетни)
  • 499 денари за членарина која важи една година од денот на зачленување, под услов да во тој период не полниш 30 години (во спротивно картичката важи до денот пред твојот 30-ти роденден)