Eyca.mk

Биди еден од 5.000.000 корисници во Европа!

Гостилница БИРОКРАТ

web: www.birokrat.mk  e-mail: contact@birokrat.mk  facebook: www.facebook.com/birokrat
 • 10% на сите производи (храна и пијалок)
 • Скопје
 • Адреса: ул. Кеј 13 Ноември 1/1-104, ГТЦ кула 4
 • Контакт: +389 76 270 270, +389 2 3256 456

 • Работно време:
  пон - чет: 8:00 - 24:00
  петок и сабота: 8:00 - 01:00
  недела: 8:00 - 24:00
Важи во градовите
Скопје