Eyca.mk

Биди еден од 5.000.000 корисници во Европа!

Bella Vista Lounge & Bar

web: www.bellavistaloungebar.mk 
  • 5% на сите производи (храна и пијалок)
  • Скопје
  • Адреса: ул. Кеј 13-ти Ноември, 1000 Скопје
  • Контакт: +389 78 255 842
Важи во градовите
Скопје